آشنایی با انواع زعفران ایرانی و ویژگی ها و جزییاتی آن را بدانید.



قدرت رنگ دهی زعفران دسته بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ واحد است.
این نوع دسته دارای انتهای کلاله سفیدی و فرخوردگی است.
معمولا این نوع زغفران به شکل تکه‌های جمع شده کنار هم است.
این نوع پوشال درواقع قسمت کلاله قرمزرنگ رشته زعفران به همراه ۱ تا ۳ میلیمترازبخش خامه زرد رنگ است.
مقدار کلاله و قدرت رنگ دهی این پوشال نسبت به دسته بیشتراست.
از آنجا دسته مقدار نسبی نسبت به کلاله بیشتر است و قدرت رنگ دهی آن نیز بیشتر است.
این نوع پوشال دارای انتهای کلاله سفیدی و فرخوردگی است.
این نوع سرگل قسمت خامه به کلی حذف و کلاله‌های رنگ قرمز و کاملا جدا از هم باشد.
این نوع میزان قدرت رنگ دهی بیشتر از بقیه است حدود ۲۱۰ تا ۲۶۰ واحد است.
مصرف این نوع زغفران نسبت به بقیه بیشتر مرسوم است.



منبع خبر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *