میوه انار را در ردیف میوههای نافرازگرا طبقه بندی میکنند، اما میزان اسیدیته آن در طول مدت انبارداری کمتر و قند و pH آن افزایش یافته و طعم و مزه آن در طول دورههای معمول انبارداری بهتر میشود.
۱۳۹۹/۰۷/۰۱
ادامه مطلب
میوه انار را در ردیف میوههای نافرازگرا طبقه بندی میکنند، اما میزان اسیدیته آن در طول مدت انبارداری کمتر و قند و pH آن افزایش یافته و طعم و مزه آن در طول دورههای معمول انبارداری بهتر میشود.
میوه انار را در ردیف میوههای نافرازگرا طبقه بندی میکنند، اما میزان اسیدیته آن در طول مدت انبارداری کمتر و قند و pH آن افزایش یافته و طعم و مزه آن در طول دورههای معمول انبارداری بهتر میشود.
منبع خبر
