انواع بسته بندی ها متناسب با بازارها (صادراتی ، صنایع تبدیل و تکمیلی)



صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی به صنایعی گفته می‌شود که به فرآوری و عمل‌آوری محصولات نباتی و حیوانی
صنایعی که فرآورده‌های کشاورزی و دامی را تبدیل به مواد و کالای نیمه ساخته و یا آماده مصرف می‌سازد را صنایع تبدیلی می‌‎نامند.
فرآوری و بسته بندی انواع مواد غذایی، محصولات کشاورزی (سنتی – صنعتی) و گیاهان دارویی
تهیه و بسته بندی سبزیجات فرآوری شده
فرآوری و بسته بندی زرشک
فرآوری و بسته بندی انواع جوانه‌ها (گندم، ماش، عدس و …)
تولید و بسته بندی فرآورده‌های کنجد (ارده، حلوا و…)
فرآوری و بسته بندی عسل
تولید و بسته بندی ترشیجات و شور
به همین جهت گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی می‌تواند با فرآیندهایی چون فرآوری در بسته بندی یکی از موثرترین گزینه‌های کاهش این حجم از ضایعات باشد.
کاهش ریسک در بخش اقتصادی: با توجه به ارتباط مستقیم تولید کشاورزی با شرایط محیطی و اقلیمی و ریسک پذیر بودن فعالیت‌های این بخش توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی علاوه بر افزایش درآمد کشاورزان، باعث تنظیم بازار و ثبات قیمت‌ها می‌شود.
بسته بندی کالا صادراتی
بسته بندی کالا صادراتی
بسته ­بندی صادراتی باید به ساده بودن فرآیند بسته­ بندی و باز کردن آن، ذخیره­ سازی و حمل و نقل کالا کمک کند.
از سوی دیگر، بسته بندی صادراتی باید به گونه‌ای انجام شود که سلامت کالا حین حمل و نقل و توزیع در کشور مقصد حفظ شود
روش‌های بسته بندی کالای صادراتی
باکس ­ها یا صندوق ­ها محبوب ­ترین گزینه­‌های بسته بندی کالا صادراتی به حساب می­ آیند.
استفاده از باکس پالت کارتنی جدیدترین و مناسبترین شیوه بسته بندی میوه‌های جالیزی مانند هندوانه، خربزه، ملون، طالبی و ….
بسته بندی صادراتی
امکان عرضه و فروش بی واسطه محصولات کشاورزی تولید کنندگان در بازارهای سراسر کشور.



منبع خبر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *