برداشت و انبارداری انگور برداشت و انبارداری انگور برداشت و انبارداری انگور



رسیدگی انگور با افزایش قند، کاهش اسیدیته، توسعه رنگ، بافت و طعم همراه است و باید نسبت مقدار قند و اسیدی حبه های انگور نیز به میزان معینی برسد. تا موقعی که انگور به بوته متصل باشد این تغییرات ادامه می یابد ولی بعد از برداشت این تغییرات متوقف می‌شوند.

۱۳۹۹/۰۶/۰۳

ادامه مطلب

رسیدگی انگور با افزایش قند، کاهش اسیدیته، توسعه رنگ، بافت و طعم همراه است و باید نسبت مقدار قند و اسیدی حبه های انگور نیز به میزان معینی برسد. تا موقعی که انگور به بوته متصل باشد این تغییرات ادامه می یابد ولی بعد از برداشت این تغییرات متوقف می‌شوند.

رسیدگی انگور با افزایش قند، کاهش اسیدیته، توسعه رنگ، بافت و طعم همراه است و باید نسبت مقدار قند و اسیدی حبه های انگور نیز به میزان معینی برسد. تا موقعی که انگور به بوته متصل باشد این تغییرات ادامه می یابد ولی بعد از برداشت این تغییرات متوقف می‌شوند.



منبع خبر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *