در این مقاله به بررسی خواص عسل و انواع آن، نحوه تولید و مصرف و نکاتی درباره استفاده آن میپردازیم.
قدمت وجود زنبور عسل حدود ۱۵۰ میلیون سال است.
قدیمیترین فسیل زنبور عسل مربوط به بیست میلیون سال پیش است.
فسیل زنبور عسل-سروبان
زنبورهای کارگر به وسیله زبان خود شهد را از درون گلها میمکند و در کیسه عسلی خود که در واقع شکم دوم زنبورعسل است دخیره میکنند.
تولید عسل-سروبان
برداشت عسل-سروبان
در ادامه با برخی از انواع معروف عسل طبیعی آشنا شوید:
دارای طعمی خوشایند میباشد و خواص دارویی زیادی است.
عسل گون کاملا زرد رنگ بوده و ظاهر آن شبیه عسلهای معمولی است.
انواع عسل-سروبان
مقوی مغز و اعصاب بوده و به تقویت حافظه کمک میکند.
جزو گرانترین عسلها است که بسیار کمیاب میباشد.
مقوی و انرژی زا است که به تقویت حافظه کمک میکند.
میزان پروتئین و آهن آن از عسل روشن بیشتر بوده و در درمان کم خونی توصیه میشود.
حاوی ۵۷ درصد گلوکز و ۴۰ درصد فروکتوز میباشد.
برای بیماران دیابتی و ورزشکاران بسیار مفید است.
حاوی ۳۵ درصد گلوکز و ۴۰ درصد فروکتوز است.
حاوی ۳۵ درصد گلوکز و ۴۰ درصد فروکتوز است.
: حاوی ماده اکسید کنندهای است که فرآیند جذب قند در خون را آسان میکند.
استفاده از ماسک عسل میتواند به درمان آکنه و خشکی پوست کمک کند.
: حاوی اسید آمینه تریپتوفان است که به مقابله با بی خوابی کمک میکند.
: حاوی آنتی اکسیدان است و میتواند رادیکالهای آزاد را از بین ببرد.
مصرف عسل-سروبان
منبع خبر
